Menu

3 gangen 35

Voorgerechten 9

Little gem | ‘ricotta’ | pesto van pistache & zuring | bietensiroop peer

Lentegroente |  ingelegde radijs | witte bonen   citroencrème |
kokos-citroengras-munt dressing

Bonboon van filodeeg | zwarte bonen |
chocolade saus | guindilla peper


Hoofdgerechten 19

Groene & witte asperge | oesterzwam | zeekraal | kriel
hazelnoot | gebakken tofu | bloedsinaasappel alioli

Witte kool | tikka masala | soja yoghurt | rode linzen | ui tempura
zoete aardappel | dadel-mangochutney

Knolselderij met mosterd-miso vulling | zwarte rijst | appelgelei | ingemaakte rode ui

Nagerechten 8,50

Kokosmelk | rijst | rabarber | karamel | noten | lavendel

Venkel cakeje | passievrucht | citrus-wortelmousse | tahini | chocola

Kaasplankje van plantaardige kaasjes

Lunch 13:00 – 16:00

Brood met gerookte wortel | hangop | mosterd & dille dressing komkommersalade

Brood met gebakken zoet-pittige tempeh | kweepeer alioli | venkel & rucola salade | gondino

Brood met pate van Jackfruit | ingelegde rode ui | appelgelei | rucola

Salade Bonboon:  little gem | groene asperge | croutons | gondino | wortel  gebakken zijdetofu |
zonnebloempit | romige Caesar dressing