Menu

3 gangen 35

Voorgerechten 9

Ajoblanco | gemarineerde & geroosterde watermeloen | zoetzure komkommer

Ceviche van avocado & mango | kokos gelei | tijgertomaat | courgette & zeewier

Little gem | ‘ricotta’ | pesto van pistache & zuring | peer | bietensiroop

Hoofdgerechten 19

Romesco | paddenstoelen | geroosterde lente ui | kimchi kroket | citroengel

Tuinbonen & snijbonen | aardbei/basilicum dressing | hazelnoot | droge tuinbonenpuree | appel & bier worst | gondino

Koolrabi | beluga linzen | spinazie | geroosterde radijsjes  & rucola | yoghurt-miso-munt saus

alle hoofdgerechten worden geserveerd met krieltjes en citroen alioli

Nagerechten 8,50

Perzik | framboos & roos mousse | frambozen coulis | pistache & matcha aarde

Crème van kokos rijstepap | ananas gelei | kokos & sinaasappel koek

Kaasplankje van plantaardige kaasjes